Krismar - Köp din Krismar hos oss på Xtreme Cargo

Internationellt välkänt märke med produkter av högsta klass

Hitta din drömbil för häst- & ridstransport med Krismar

Märket har sitt huvudkontor i Belgien och används flitigt av välkända namn och stjärnor inom ridsporten. Med Krismar får man lyx, kvalitet och genomtänkta detaljer till ett väldigt rimligt pris. När du beställer en ny Krismar ingår det alltid utan extra kostnad valfri lack och valfri färg på skinnklädsel.

Dessutom är det standard med farthållare, övervakningskamera och backkamera samt en rad utrustning som gör dina resor bekväma. Krismar levererar alltid genomtänkta produkter som försäkrar att din häst åker så säkert det bara går. Till exempel har alla dörrar helintegrerade handtag i mellanvägg och stuteridörrar för att det inte ska finnas något att fastna i.

En behaglig upplevelse

Din Krismar kommer också levereras med vaddering på väggarna och belysning som kan anpassas efter vilken tidpunkt på dygnet du åker-
allt för att skapa en behaglig upplevelse för dig och din häst.

Hitta din drömbil

Krismar kan levereras som både manuell och automat. Du kan också välja mellan 3-sits eller 5sits, de 5-sitsiga bilarna har även övernattningsmöjlighet.

Välj till smarta förvaringslösningar, så som ett låsbart jalusiskåp i sadelkammaren, för att på ett enkelt sätt kunna organisera packningen. Som stolt återförsäljare av Krismar hjälper vi dig gärna att hitta din drömbil. Det här är bilen för dig som inte vill ge avkall på varken bekvämlighet eller design. Håll utkik efter loggan – KR står för kvalitet.