Ameline

En slitvarg i snygg förpackning

Om Ameline

Ameline blir din pålitliga kompanjon år efter år på vägarna. Ameline presenterar en robust konstruktion och stor användarvänlighet i alla bilar.  Alla Ameline har självklart mycket bra ventilation och möjlighet till bra lufttillförsel. Flera stora strategiskt placerad fönster, i kombination med två takluckor och takfläkt, garanterar ett behagligt klimat hos hästarna. Du kan välja inredning mellan stuteri eller foderbord, oavsett val känns bilen ljus och rymlig. Alla Ameline har väl tilltagna sadelkammare för att säkerställa plats för packningen till både träning och tävling. Ameline är ett första klassigt val för ett aktivt hästliv.

Anpassningsbar mellanvägg

Bilarna har en hög mellanvägg för att garantera lugna resor och mellanväggen kan mycket enkelt skjutas åt sidan för att skapa en stor box eller en mindre spilta.

Marknadens bästa sovmöjligheter

I det 5sitsiga utförandet har den också kanske marknadens bästa sovmöjligheter. Sov bekvämt i en dubbelsäng över hytten med gott om plats och bra ventilation. Dessutom går sitsen på baksätet att göra bredare för att bädda för ytterligare en person.