Forzab

Det självklara valet för hästägare som vill ha ett släp som håller standarden

Om Forzab

Forzab är en svensk kvalitetsvagn men lång historia. I många år har Forzab (tidigare Boj) varit det självklara valet för hästägare som vill ha ett släp som håller standarden i många år samtidigt som hästarna åker förstklassigt. Forzab byggs för att klara svenskt klimat och för att du som kund ska få minimalt underhåll. De är kända för sin rymd, innerdörrar bakom hästarna och den genomtänkta säkerhetsutlösningen på bommarna. 

Forzab Futuro är en vidareutveckling av den välbeprövade Bravo/Cavallo-trailern. Med väggar i vädertålig och slitstark aluminiumförstärkt sandwichplast är Futuro en prisvärd vagn med låg tjänstevikt och därmed mycket hög lastvikt. Dessutom finns den riktiga klassikern Forzab Classic som andas lyx rakt igenom. Forzab Classic tillverkas i aluminium och är unik i branschen. Classic ger hästen en oöverträffad, ombonad åkkomfort och föraren en stabil färd. Vagnen tillverkas helt enligt dina önskemål och utrustningslistan är lång. Utrustning som på andra släp är extrautrustning ingår alltid som standard på Forzab Classic, så som valfri lack, vadderade väggar och två skötardörrar. Oavsett vilken modell du väljer så kommer Forzab överträffa dina förväntningar.

Kvalitet

Forzab lämnar inte något åt slumpen när det kommer till design och säkerhet. Släpen finns i två modeller som kommer i en mängd olika storlekar, det finns något för alla.

Classic

Den riktiga klassikern Forzab Classic som andas lyx rakt igenom. Forzab Classic tillverkas i aluminium och är unik i branschen. Classic ger hästen en oöverträffad, ombonad åkkomfort och föraren en stabil färd. Vagnen tillverkas helt enligt dina önskemål och utrustningslistan är lång. Utrustning som på andra släp är extrautrustning ingår alltid som standard på Forzab Classic, så som valfri lack, vadderade väggar och två skötardörrar.

Futuro

Forzab Futuro är en vidareutveckling av den välbeprövade Bravo/Cavallo-trailern. Med väggar i vädertålig och slitstark aluminiumförstärkt sandwichplast är Futuro en prisvärd vagn med lågtjänstevikt och därmed mycket hög lastvikt.