Hästbussar för B-kort

Xtreme Cargo utvecklar, tillverkar och marknadsför Hästbussar och transportprodukter för att göra transport av häst så enkelt och bekvämt som möjligt. Fokus är att köra säkert och lagligt i vårt tuffa klimat med B-körkort.

Hästbussar för alla med
b-kort/b-kortsbil.

Fyra av modellerna på hästbuss för B-kort är tillverkade av oss i Sverige dvs Max Load, Volume, XL och XL+ är fokuserade på lastvikt och vårat kalla klimat.

Ameline- och Krismarmodellerna är fokuserade på prisbild och estetik men med en lastvikt liknande andra tillverkare utanför Sverige.

Våra egna hästbussar

Xtreme Cargos egna hästbussar har marknadens högsta lastvikt i en modern förpackning. Med sin moderna konstruktion, höga utrustningsnivå och lastvikt på upp till 1200 kg (Max Load standardmodellen) är våra Xtreme Cargo-bilar unika som hästbussar för B-körkort. Chassit ger en personbilslik komfort. Hästdelen är helt integrerad i bilen och skapar en tilltalande helhet. De nya modellerna av hästbussar har ett större förarutrymme än sin föregångare, mer plats för bagage och även en större justermån för stolarna.

Tack vare det självbärande chassiet får hästbussen en lägre tyngdpunkt och därmed en högre stabilitet och säkerhet under färd. Med lägre luftmotstånd, moderna dieselmotorer och en tjänstevikt som är lägre än konkurrenterna blir bränsleförbrukningen lägre.

Hästbussar med kvalitet & utan kompromisser

Xtreme Cargos hästbussar har en hög utrustningsnivå. Utrustning som normalt är tillval hos konkurrerande märken är standard. Dieselvärmare till motorn, AC, aluminiumfälgar, takfläkt, kamerabevakning, backkamera, värme i förarsäte, värme i backspeglar, extra långa backspeglar, Gummimattor i hytt, Extra underredsbehandling, justerbar mellanvägg, yttre bom i aluminium är andra exempel på den höga utrustningsnivån som ökar säkerheten och komforten för dig och dina hästar.
Klicka på knappen nedan om du har frågor till oss om hästbussar – eller något annat. 

 

Marknadens högsta lastvikt i en modern förpackning

Svensktillverkad och vinteranpassad. Med sin moderna konstruktion, höga utrustningsnivå och lastvikt på upp till 1200 kg är våra Xtreme Cargo-bilar unika som hästlastbil för B-körkort.

Levereras i läder och valfri lackfärg

Krismar är ett internationellt välkänt märke med produkter av högsta klass. Märket har sitt huvudkontor i Belgien och används flitigt av välkända namn och stjärnor inom ridsporten. Med Krismar får man lyx, kvalitet och genomtänkta detaljer till ett väldigt rimligt pris. Kommer alltid med läderklädsel och valfri lack. 

Robust med unik sovdel

En riktig slitvarg i snygg förpackning. I det 5sitsiga utförandet har den också kanske marknadens bästa sovmöjligheter. Sov bekvämt i en dubbelsäng över hytten med gott om plats och bra ventilation.

Vi har en hästbuss för dig, kontakta oss så guidar vi dig genom processen.