DSC_2483.JPG
Black_Fade_2.png

Ameline

En riktig slitvarg i snygg förpackning

DSC_2526.JPG

Sovmöjligheter

I det 5sitsiga utförandet har den också kanske marknadens bästa sovmöjligheter. Sov bekvämt i en dubbelsäng över hytten med gott om plats och bra ventilation. Dessutom går sitsen på baksätet att göra bredare för att bädda för ytterligare en person. Ameline blir din pålitliga kompanjon år efter år på vägarna.

Det bästa för din häst

Ameline presenterar en robust konstruktion och stor användarvänlighet i alla bilar. Bilarna har en hög mellanvägg för att garantera lugna resor och mellanväggen kan mycket enkelt skjutas åt sidan för att skapa en stor box eller en mindre spilta. Alla Ameline har självklart mycket bra ventilation och möjlighet till bra lufttillförsel. Flera stora strategiskt placerad fönster, i kombination med två takluckor och takfläkt, garanterar ett behagligt klimat hos hästarna.

DSC_2489.JPG
Black_Fade_2.png
DSC_2491.JPG

Gör den till din egen

Du kan välja inredning mellan stuteri eller foderbord, oavsett val känns bilen ljus och rymlig. Alla Ameline har väl tilltagna sadelkammare för att säkerställa plats för packningen till både träning och tävling. Ameline är ett första klassigt val för ett aktivt hästliv.

Ameline

Ameline_Stuteri_3_sits_vä_2018.jpg

3sits Stuteri

Förarhytten är gjord för 3 personer. Plats för två hästar där du kan välja mellan standardinredning med bröstbom eller stuteri-inredning.

Från:

579 000 kr

DSC_2520.JPG

XL Stuteri

Förarhytten är gjord för 5 personer. Plats för två hästar med  bröstbom. Bilen på bilderna har bröstbom och V-galler för att minska risken att hästarna kan kliva över bommen.

Från:

599 000 kr

DSC_2483.JPG

XL

Förarhytten för 5 personer. Plats för två hästar med stuteriinredning. Denna bil är 30cm längre än modell Standard.

Från:

639 000 kr