B-kortsbilar & Transporter

118090007_322286922467288_73455336421299

Fyra av modellerna på B-kortsbil är tillverkade av oss i Sverige dvs Max Load, Volume, XL och XL+  är fokuserade på lastvikt och vårat kalla klimat.

Ameline- och Krismarmodellerna är fokuserade på prisbild och estetik men med en lastvikt liknande andra tillverkare utanför Sverige.

Xtreme Cargos egna bilar har marknadens högsta lastvikt i en modern förpackning. Med sin moderna konstruktion, höga utrustningsnivå och lastvikt på upp till 1250 kg (Max Load standardmodellen) är våra Xtreme Cargo-bilar unika som hästlastbil för B-körkort. Chassit ger en personbilslik komfort. Hästdelen är helt integrerad i bilen och skapar en tilltalande helhet. Nya modellerna har ett större förarutrymme  än sin föregångare, mer plats för bagage och även en större justermån för stolarna.

Tack vare det självbärande chassiet får bilen en lägre tyngdpunkt och därmed en högre stabilitet och säkerhet under färd. Med lägre luftmotstånd, moderna dieselmotorer och en tjänstevikt som är  lägre än konkurrenterna blir bränsleförbrukningen lägre.

Xtreme Cargos modeller har en hög utrustningsnivå. Utrustning som normalt är tillval hos konkurrerande märken är standard. Dieselvärmare till motorn, AC, aluminiumfälgar, takfläkt, kamerabevakning, backkamera, värme i förarsäte, värme i backspeglar, extra långa backspeglar, Gummimattor i hytt, Extra underredsbehandling, justerbar mellanvägg, yttre bom i aluminium  är andra exempel på den höga utrustningsnivån som ökar säkerheten och komforten för dig och dina hästar.

Vi har även glädjen att kunna tillhandahålla kvalitetsmärkena Ameline, Krismar och Forzab!

Läs mer om varje modell i Drop down-menyn uppe till höger eller genom någon av knapparna här nedan!

Loggan.jpg